• Facebook
  • Instagram

© 2019 created by @anti_m

kinderyoga op school

Kinderyoga helpt het welbevinden van de leerlingen te verbeteren. Alle activiteiten kunnen perfect gekoppeld worden aan de onderwijsdoelstellingen. Namastekids heeft verschillende formules om op scholen kinderyoga aan te bieden.

Naschoolse kinderyoga

Deze wekelijkse kinderyoga start vlak na het einde van de schooldag. De yogajuf pikt de kinderen op aan de rij waardoor de ouders ze niet meer hoeven te brengen. Een supertof en ontspannend alternatief voor de nabewaking! Het is ook een service naar de ouders toe, zonder dat u als school iets moet doen.

Voor wie?

Alle leerlingen vanaf de 2e kleuterklas t.e.m het 6e leerjaar.

Duur?

Deze wekelijkse les duurt een uur.

Praktisch?

We werken met kleine groepjes van maximum 12 leerlingen. U hoeft als school niets te doen: de organisatie (reclame, communicatie met de ouders, inschrijvingen en betalingen) wordt volledig door ons gedaan. U moet enkel een turnzaal of polyvalente ruimte ter beschikking stellen. 

Workshops voor de leerlingen tijdens de lesuren:

Hier kan je kiezen voor een éénmalige workshop of een wekelijks/maandelijkse terugkerende activiteit.

Verder verzorgen we ook kinderyoga tijdens sportdagen, een schoolfeest of andere projecten (rond gezondheid, sport, …)

Voor wie?

Alle leerlingen vanaf de 2e kleuterklas t.e.m het 6e leerjaar.

Duur?

U kan Namastekids boeken vanaf 1 lesuur (50 minuten).

Praktisch?

Maximum 25 leerlingen (indien mogelijk werken we liever met kleine groepjes). Aanwezigheid van de eigen klasleerkracht of begeleider is noodzakelijk. Deze activiteiten vinden plaats in een lege ruimte.

Workshops voor het schoolteam:

Voor het schoolteam kan je een workshop yoga en relaxatie organiseren tijdens een studiedag. Hier reik ik jullie heel wat handvaten aan om zelf in de klas aan de slag te gaan met yogahoudingen, massage, relaxatie, tussendoortjes, energizers, ademhalingsoefeningen en nog veel meer. Deze Namastekids workshop is tevens heel verbindend voor het ganse team.

Het bevordert de samenwerking en laat de creativiteit terug stromen. Het is genieten, lachen, bewegen en ontspannen. Kortom, de ideale teambuilding!

Duur?

Vanaf 2 uur

Praktisch?

We werken in groepen van maximum 25 deelnemers (indien mogelijk werken we liever met kleine groepjes).  Deze activiteiten vinden plaats in een lege ruimte.

Contacteer ons voor meer info:

0485-086.865

namastekidskinderyoga@gmail.com