• Facebook
  • Instagram

© 2019 created by @anti_m

kleuter-, kinder- & tieneryoga

Onze maatschappij gaat snel en zit vol prikkels. Daartegenover zijn verwachtingen enorm hoog. Veel kinderen vinden hierdoor geen rust in lichaam en/of geest en worden bestempeld als druk, overgevoelig, verlegen en niet gefocust.

Ik ben er van overtuigd dat als deze kinderen meer tot zichzelf komen ze inzicht zullen krijgen in wat ze nodig hebben om zich beter in hun vel te gaan voelen. In onze lessen gaan we samen een op zoek naar wat het kind nodig heeft. Bewegen, ontspannen, positief denken, ontdekken en bewustwording staan centraal.

 

Bij Namastekids kan op wekelijkse basis kleuter-, kinder- en tieneryoga volgen. Als je regelmatige naar de lessen komt kan je de positieve effecten van yoga ten volle ervaren. Onze kleine en minder kleine yogi’s ontwikkelen een hechte band met de docent en met de andere kinderen. Onze lessen zijn voor hun echt een momentje om alles los te laten en naar uit te kijken.

Voor wie?

Voor alle kinderen tussen de 3 en 16 jaar

Duur?

Al onze wekelijkse lessen duren 1 uur, behalve de les voor de allerjongsten op woensdag duurt 45 minuten.

Prijs?

Eenmalig probeerles: 8 euro. Daarna schrijf je in voor een lessenreeks aan  8 euro per keer. Losse les kost 14 euro (wij raden een reeks aan)

Praktisch?

De lessen gaan door op woensdagnamiddag en op zaterdagvoormiddag (niet in de schoolvakanties) in onze studio in kasteel Sterckshof te Deurne, waar alle materiaal aanwezig is.

Als je een lesje niet kan komen kan je dat inhalen op een andere dag. 

Inschrijven?

0485-086.865

namastekidskinderyoga@gmail.com

(vermeld duidelijk naam en leeftijd van je kind en voor welke lessen)