• Facebook
  • Instagram

© 2019 created by @anti_m

WEKELIJKSE YOGA EN EVENEMENTEN VOOR VOLWASSENEN

ELKE DONDERDAG YIN YOGA @ STERCKSHOF

Yin yoga is een rustige vorm van yoga, die Indiase en Chinese filosofie met elkaar verbindt. Het maakt je bindweefsel, gewrichten en ligamenten soepel en heft blokkades op.

Doordat je een langere tijd in de houding blijft leer je je grenzen kennen en bewaken. Maar het is vooral een manier om echt volledig je lichaam te ontspannen en je hoofd leeg te maken.

Yin yoga is een stijl voor rustige doorzetters die hun grenzen willen leren kennen.

 

Praktisch

De lessen gaan door elke donderdagavond 19u30 – 20u30 in onze studio in Kasteel Sterckshof (met uitzondering van de schoolvakanties)

 

Prijs

Losse les 15 euro

5 beurtenkaart 55 euro

10 beurtenkaart 100 euro

De beurtenkaarten zijn een jaar geldig, strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.

 

Inschrijven

Stuur een mailtje naar namastekidskinderyoga@gmail.com

Kom op zondag 29 maart 2020 een ganse ochtend volledig ontspannen in onze prachtige zaal in kasteel Sterckshof.

 

🧘‍♀️Programma

9:00: Inloop en je plekje uitzoeken

9u15-10u00: Workshop “De vijf elementen” door Guy Breugelmans, acupuncturist

10u00-10u15: pauze met een heerlijk kopje thee en een stuk cake🍰

10u15-11u50:Yin yoga XL+ shiatsu massage door yogadocente An Lamberechts en Shiatsu therapeut Jan Marstboom

12u00-13u: heerlijke lunchbuffet in Bar Stark

🧘‍♂️Workshop “De vijf elementen” door Guy Breugelmans

Hier krijg je een inleiding in de wereld van de traditionele Chinese geneeskunde waaronder de filosofie en andere praktische weetjes. Je krijgt een stukje theorie over de basisfilosofie zoals yin en yang, de meridianen en de vijf elementen (water, hout, aarde, water, metaal). Aansluitend volgen ook een paar praktische toepassingen die je zelf thuis kan gebruiken om zo je gezondheid en je algemeen welbevinden te verbeteren.

Guy Breugelmans heeft al jaren een acupunctuurpraktijk in Deurne.

🧘‍♂️Yin XL

Yin yoga is een rustige vorm van yoga die je bindweefsel, gewrichten en ligamenten soepel maakt en blokkades opheft. Doordat je een langere tijd in een houding blijft leer je je grenzen kennen en bewaken. Maar het is vooral een manier om je lichaam echt volledig te ontspannen en je hoofd leeg te maken.

An Lamberechts geeft niet enkel kinderyoga, maar heeft ook al verscheidene yogadiploma’s voor volwassenen behaald, waaronder dat van yin yoga in de Yin Yoga Academy (Sneek).

🧘‍♂️Shiatsu massage

Shiatsu is een drukpuntmassage die wordt gegeven met kleding aan. Dankzij deze behandeling worden de slecht functionerende organen verbeterd, onze algemene gezondheid gestimuleerd en instant houden. Men zegt wel eens dat dit de acupunctuur zonder naalden is.

Jan Marstboom is een gepassioneerd Shiatsu therapeut die zijn opleiding heeft genoten in het Oost-Westcentrum te Antwerpen.

🧘‍♂‍Lunchbuffet: soep, slaatje, brood, hapjes, taart, water en koffie in Bar Stark!

🧘‍♂‍Zeker van je plekje: Schrijf in via mail namastekidskinderyoga@gmail.com met vermelding van je naam en je telefoonnummer. Je inschrijving is pas rond na betaling van de workshop (55 euro inclusief lunch) binnen de 7 dagen via storting op het rekeningnummer BE34363178562690 met vermelding van : WORKSHOP YIN + voor- en achternaam. We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen!